Skip to content

Fedora 11 Is Released

Indeed, Fedora 11 (codename: Leonidas) has been released. Thanks to Paul Frields for the announcement.

Fedora 11

For details, kindly look at the release notes and screenshot tour. Long live Fedora and Linux!

Comments

{ 2 } Comments

  1. Wan Mae | July 17, 2009 at 5:08 pm | Permalink
    Using Opera Opera 9.64 on Solaris Solaris

    aku pakai fedora 8 lagi kat laptop v9 ke atas tak mau .. sampai sini je la , tak nak yg advance lagi dah , maybe pakai lagi 3 tahun , pasni tak tau nak pakai apa la pulak. pasal kes update program compatibility to tak jadi hal , ambik je program utk centos 5 masuk, pasal centos 5 ni ada lagi support sampai 7 tahun kot
    jadi vice versa la pulak

    masalah aku tak nak kde4 tu je

    Using Opera Opera 9.64 on Solaris Solaris
  2. Irwan | July 18, 2009 at 1:06 pm | Permalink
    Using Mozilla Mozilla 1.9.1.1 on Ubuntu Linux Ubuntu Linux

    Aku ni pulak memang dah pencen guna Fedora/RHE:L utk desktop/laptop. Untuk kerja, Windows XP of course; untuk personal, guna Ubuntu thru Wubi je.

    Using Mozilla Mozilla 1.9.1.1 on Ubuntu Linux Ubuntu Linux

{ 1 } Trackback

  1. Fedora 11 Is Released | The Linux Blog | June 9, 2009 at 11:31 pm | Permalink
    Using WordPress WordPress 2.7

    […] Read more here:  Fedora 11 Is Released […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *