Skip to content

Ubuntu 8.10 Has Been Released

Ubuntu Intrepid Ibex T-Shirt

It’s time to try Ubuntu 8.10 aka Ubuntu Intrepid Ibex, enough said!

Comments

{ 6 } Comments

  1. piju | October 31, 2008 at 10:03 am | Permalink
    Using Mozilla Mozilla 1.9.1b2pre on Linux Linux

    ape ko post ni ?
    tak faham aku

    Using Mozilla Mozilla 1.9.1b2pre on Linux Linux
  2. zac.burma | October 31, 2008 at 9:48 pm | Permalink
    Using Konqueror Konqueror 3.5 on FreeBSD FreeBSD

    Cantik gak baju! Em..aku rasa blog ni boleh jadi tempat reference aku selain dari tuan dia sendirik!
    Cantik gak…..

    Using Konqueror Konqueror 3.5 on FreeBSD FreeBSD
  3. adi | November 6, 2008 at 6:37 pm | Permalink
    Using Mozilla Firefox Mozilla Firefox 3.0.3 on Windows Windows Vista

    Bro smlm nampak bro kat Level 8 er…segan nak tukar..saya ni budak baru UNIX-CC …nice coz can work in the same floor.. hahaha..

    Using Mozilla Firefox Mozilla Firefox 3.0.3 on Windows Windows Vista
  4. Irwan | November 7, 2008 at 3:35 pm | Permalink
    Using Mozilla Firefox Mozilla Firefox 3.0.3 on Windows Windows XP

    piju,
    Cut the crap!

    zac.burma,
    Aku lagi suka t-shirt Hardy Heron.

    adi,
    Aku tak kerja Rabu tu, tapi stay-up kejap pasal ada kerja. Ko budak account mana eh? Nanti kalau jumpa, aku belanja minum kat bawah.

    Using Mozilla Firefox Mozilla Firefox 3.0.3 on Windows Windows XP
  5. adi | November 9, 2008 at 9:14 pm | Permalink
    Using Mozilla Firefox Mozilla Firefox 3.0.3 on Windows Windows XP

    ooo cam tu…DB … tapi nanti dah nak mix up ngan Delphi.. tapi saya ni CW jer…

    Using Mozilla Firefox Mozilla Firefox 3.0.3 on Windows Windows XP
  6. addicting games | November 28, 2008 at 9:23 am | Permalink
    Using Internet Explorer Internet Explorer 7.0 on Windows Windows Vista

    Interesting shirt.

    Using Internet Explorer Internet Explorer 7.0 on Windows Windows Vista

{ 1 } Trackback

  1. Using WordPress WordPress 2.7.1

    […] is a simple step-by step to install Skype on a Linux x86_64 system. The distro is Ubuntu 8.10 x86_64, running on a HP Compaq 6515b […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *